perjantai 5. elokuuta 2016

Fafa's Tampere

Nyt tuli vihdoinkin testattua Tampereen Fafa's.
Ei valittamista.

Tilasin Falafelpitan (7,9€) ja bataattiranskalaiset (4,9€) ja Coca-cola Zeron (3€). Falafelpita oli valmiiksi vegaaninen. Bataattiranskalaisten mukaan kuului tsatsiki, mutta sen sai jätettyä pois. Tilalle tarjottiin hummusta. Vaihtamisen mahdollisuus oli ihan mukava yllätys. Yleensä, kun jotain tarvitsee pyytää ravintoloissa jättämään pois, pysyy hinta samana, mutta mitään ei kuitenkaan saa poisjätetyn tilalle. Iso bonus siis tästä.

Pita oli maukas ja kaikki ainekset maistuivat tuoreilta. Falafelit olivat maukkaita, eivätkä turhan kuivia, kuten falafelit joskus tuppaavat olemaan. Positiivista oli pitan vegaanisuus kaikkine lisukkeineen. Kaikenkaikkiaan pita herkullinen kokonaisuus. Kokoa olisi tosin saanut olla hieman enemmän (minä nyt tosin olen suuriruokainen ja vatsani on pohjaton).

Bataattiranskalaiset olivat herkkuliset ja niiden mukana tullut hummus nousee parhaimpien maistamieni joukkoon. Kooltaan bataattiranut olivat juuri sopivat pitan kyljessä syötäviksi ja pieneen suolaisen nälkään riittänevät yksinäänkin.

Fafa'sin huonoksi puoleksi keksin vain ruuhkaisuuden: Porukkaa lappasi sisään ja ulos miltei jatkuvasti. Mahduttiin silti onneksi pöytään istumaan. Myös kalliihko limu kirpaisi hieman (0,33 litraa maksoi 3€).

Falafeleistä pitävän kannattaa ehdottomasti poiketa Fafa'siin syömään. Sijainti on ainakin näin ei-tamperelaisen silmiin hyvä ja sopiva vaikkapa junaeväiden hankkimiseen.Fafa's Tampere
Aleksanterinkatu 29
3310 TAMPERE

Ma – To: 11 – 21
Pe – La: 11 – 23
Su: Suljettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti