sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 ykköslöytö


Käyn kirppareilla melko usein ja löydän milloin mitäkin hienoa ja kivaa. Kaikkein parhaimman löydön tein kuitenkin loppuvuodesta Tampereelta.

Nettikirpiksiä selatessa törmään usein vegaanisiin maihareihin, mutta julma maailma iskee vasten kasvoja siinä vaiheessa, kun joudun kerta toisensa jälkeen toteamaan jalkani liian suuriksi.

Sitten koitti syksyinen päivä Tampereella, kirppistelyn parissa. Siellä ne odottivat minua, Bonuskirppiksen hyllyssä: Vihreät Vegetarian Shoes:n maiharit, kokoa 39.Ihan parasta! Hinta oli 49 euroa. Hinta meinasi ensin hirvittää, mutta nämä maksavat uutena reippaasti yli 100 euroa, joten järkytys helpottui nopeasti. Otin nämä jo kerran kantooni, mutta meinasin kiikuttaa takaisin hyllyyn, koska kärjissä olevat pienet kulumat häiritsivät. Ajattelin, että viisinkö maksaa viittäkymppiä kengistä, joiden kärjissä on kulumajäljet. Tulin onneksi järkiini ja päätin ostaa nämä. Päädyin ostotilanteeseen, koska en halua enää koskaan päätyä samaan tilanteeseen kuin vuosien varrella pariin kertaan. Olen jättänyt pari kertaa ihanan tuotteen ostamatta muka korkean hinnan takia (ja erään takin sen takia, että se oli vähän niukka ja muutaman kilon painonpudotuksella siitä olisi saanut sopivan) ja harmitellut sitten jälkeenpäin päätöstäni. Se takki harmittaa vielä kahdeksan vuoden jälkeenkin.

Nämä maiharit eivät jää harmittamaan, koska ne ovat nyt minun. Nyt näitä uskaltaisi ehkä käyttääkin jo, kun on vihdoinkin pakkasta. En malttanut käyttää näitä loppuvuoden vesikeleillä, etteivät mene pilalle. Haluan varjella näitä pikkuisia kaikelta pahalta.

2 kommenttia:

  1. Olen harkinnut samoja maihareita ja niitä googlettaessa tännekin löysin. Oletko käyttänyt jo paljon? Onko ne hyvät?

    VastaaPoista
  2. En ole vielä käyttänyt, kun en malttanut syksyn loska- ja vesikeleillä käyttää ja niillä muutaman päivän kestäneillä pakkasilla käytin lenkkareita, kun ovat töissä helpommat, kun voi vain potkaista jaloistaan pois.

    Eli valitettavasti minusta ei ole vielä kertomaan näistä mitään. :/

    VastaaPoista