torstai 16. huhtikuuta 2015

Virkatut kuulokkeet

Lähes jokaisesta asuntomme nurkasta, hyllystä, kaapista ja pöydältä löytyy keskeneräisiä projektejani.

Hupsista.
Anteeksi, rakas, harrastukseni on vallannut asuntomme.
Oikeasti niin kävi jo vuosia sitten.
Mihinkäs se siitä koskaan muuttuisi...

Projektien joukosta löytyy muun muassa paljon valmiita kangaskasseja ja pesulappuja, mutta eihän niitä nyt vielä voi kuvata ja julkistaa, kun kaikki eivät ole valmiina. Olisi hölmöä tehdä monta merkintää kangaskasseista ja pesulapuista, kustakin laadusta omansa. Ajattelin saattaa kaikki tekeillä olevat kangaskassit ensin valmiiksi ja tehdä sitten ison kangaskassijutun. Sama homma on luvassa myös pesulappuja ja kestositeitä koskien.

No yök, jotain kestorättejä! Hyi!
Hyi kertakäyttöisyydelle! Sanon minä.

Kaiken edellä mainitun (ja monen muun) lisäksi olen taitava kehittelemään myös kaikensorttisia väliprojekteja.

Kuten vaikkapa nämä personoidut nappikuulokkeet...


...ja latauskaapeli


Kumpainenkin nopeita, yhden illan juttuja. Sellaisia, joita en muutoin en edes harkitse, mutta käsitöissä tuovat ihan kivaa vaihtelua. Aina ei jaksa tuskailla lopumattoman neulepaidan kanssa. Silloin on hyvä tarttua virkkuukoukkuun ja alkaa koristella ensimmäistä käteen osuvaa esinettä.

Töiden toteutuksessa ei tarvittu mitään erikoisuuksia. Molemmat on tehty virkkaamalla kiinteitä silmukoita johdon päälle. Tämänkaltaiset työt onnistuvat mainiosti myös jämälangoista. Itse olin pahis ja käytin uusia, avaamattomia keriä.

Langat ovat kumpikin vegaaniystävällisesti akryylia: Vihreä Sempati Floridaa ja oranssi jotain Sinooperin lankaa, josta taisin onnistua hukkaamaan vyötteen...tai ehkä olen vain liian laiska kaivelemaan sitä mistään tätä merkintää varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti