perjantai 6. helmikuuta 2015

Tavarankarsintahaaste: Päivät 4–6

 Tavaranhävitys jatkuu.
Neljäntenä päivänä eteenpäin lähtivät seuraavat:
1. Marmoroitu kulho: Ihan kiva, mutta ei ihan minun makuuni – kirpparille.
2. Marmoroitu kulho vol. 2 – kirpparille.
3. Morttelin kulho. Kävi niin ikävästi, että morttelini pääsi putoamaan lattialle ja survin hajosi pirstaleiksi. Kulho on ilmeisen vankkaa tekoa, kun säilyi ehjänä. En koe meidän hyötyvän pelkästä kulhosta yhtikäs mitään. Toivottavasti jossain on joku, jolla on pelkkä survin – kirpparille.
4. Munanleikkuri. Hitto. En keksinyt mitään järkevää käyttöä tälle kahden vegeruokailijan taloudessa. Kyllä tällä kai voisi viipaloida vaikka herkkusieniä, mutta osaan käyttää veistäkin – kirpparille.
Viidentenä päivänä matkaan lähtivät:
1. Pari kertaa käytetyt tennarit. En tiedä mitä ihmettä ajattelin ostaessani valkoiset tennarit. Minä, maailman ahkerin kuralammikkojen ja ojanpenkkojen koluaja, menen ja ostan valkoiset kengät...Äly hoi, älä jätä! Kirpparille!
2. Aurinkolasit. Eivät oikein pysy päässä ja ovat muutenkin huonot – kirpparille.
3. Aurinkolasit. Nämä ovat vain muoviset lasit ilman vahvuuksia. Näillä ei ole mitään tekemistä suojaamisen kanssa ja päätyvät siksi kirpparille.
4. Rikkinäiset nappikuulokkeet, jotka olen jostain ihmeen syystä jemmanut lipaston laatikkoon. Elektroniikkakeräykseen.
5. Kännykkäpussi. Tässä on jonkinsortin vyökiinnityshommakin. En tee tällaisella mitään, ja taitaa olla vielä vääränkokoinenkin luurilleni. Kirpparille.
Kuudentena päivä (tänään siis) uusiin seikkailuihin pääsivät:
1. Taskusanakirja. Älypuhelinaika mahdollistaa sen, että sanakirja on aina mukana, kompaktissa muodossa. Vaikka olenkin vanhanaikainen ja tykkään etenkin kotona tarkistaa sanat ennemmin paperiversiosta (joskin pelkkien yksittäisten sanojen kohdalla turvaudun nettisanakirjaan sen nopeuden takia), on tämä melko turha teos, eniten ehkä suppeutensa takia. Melko vanhakin tämä jo taitaa olla ja siksikin omaan käyttööni soveltumaton – kirpparille.
2. Kännykkä. Tämä on haikea luopuminen, onhan mokoma suloisuus sentään ihka ensimmäinen kännykkäni. Tämä lähtee elektoroniikkakeräykseen.
3. Kännykkä. Viimeinen peruspuhelin, joka minulla on ollut. Yksi niistä harvoista kamerattomista puhelimista, joita silloin sai. Tämä menee myös elektroniikkakeräykseen.
4. Laturi edelliseen. Ensiksi kirpparille, jos joku vaikka vielä tarvitsisi. Jos tämä ei mene kaupaksi, vien mokoman elektroniikkakeräykseen.
5. Purkinavaaja. En osaa käyttää tällaista varrellista. En myöskään tiedä mihin kaksi saman katon alla elävää ihmistä tarvitsevat useita purkinavaajia – Kirpparille.
6. Iphone 4s:n kuori, joka ei omaan luuriini sovellu ja vanhan luurini uusi omistaja (vegebodari) hankki itselleen äijäpisteitä nostavat Hello Kitty -kuoret, joten Wall-E jäi työttömäksi. Vähän se on kärsinyt kulmastaan, mutta ajattelin silti yrittää, jos kelpaisi jollekin tarvitsevalle jollain minimaalisella hinnalla. Kirpparille siis!


Yhteensä olen luopunut 21 tavarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti