keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tavarankarsintahaaste: Päivät 1–3

Päätin ryhtä helmikuun ajaksi Tavarankarsintahaasteeseen.
Ensimmäisenä päivänä sai lähteä Mikael Niemen Populäärimusiikkia Vittulajänkältä. Olen ostanut tämän joskus vuosia vuosia sitten kirpparilta, mutten ole koskaan lukenut mokomaa. Se saa nyt lähteä eteenpäin kirpparille ja sieltä toivottavasti jonkun sellaisen huomaan, joka sen ehkä lukeekin joskus.
Toisena päivänä lähdön saivat Kodin Kuvalehden kylkiäisenä joskus äidille(?) tullut turhanpäiväinen sistuskirja sekä kukkaro, jota käytin jossain vaiheessa kolikkokukkarona, mutta se ei jotenkin tuntunut hyvältä siihen tarkoitukseen. Häätö molemmille (kirppismyyntiin siis)!
Kolmantena päivänä lähtö tuli kolmelle pikkuiselle mukille. Nämä ovat ärsyttävän pieniä ja niissä on värivaurioitakin. Ei näitä ole tullut koskaan erityisemmin käytettyä muutoin kuin teepussin alustana. Miksi turhaan säästellä mukeja, joista kukaan ei koskaan juo mitää ja jotka ovat oikeastaan aika rumiakin vielä? Nämä lähtevät kirpparille myyntiin.


Karsittujen tavaroiden määrä yhteensä: 6 kpl

(Jep, olen nyt varmaan kolme kertaa vaihtanut tämän merkinnän kuvat. Ne eivät vain jostain syystä ole miellyttäneet ja olen yrittänyt saada aikaiseksi kuvat, jotka edes vähäsen miellyttäisivät itseäni...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti