tiistai 10. helmikuuta 2015

Tavarankarsintahaaste, päivät 7–9

Projetini hankkiutua eroon turhasta tavarasta jatkuu. Nyt esittelyssä lauantai, sunnuntai ja maanantai.

Seitsemäntenä päivänä, eli maanantaina, kaivelin laatikoista seitsemän rintamerkkiä: Kolme Sasky-merkkiä (nämä päätyivät Saku Stars -reissun aikana varastoihini), punatulkku, itserakkausmerkki, Ramones-merkki ja New Kids on the Blog -merkki) 

Sunnuntaina matkaan lähtivät:

1. Musta pipo, jonka sain vaatetusopintojen aikana, kun liityin Kemianliiton opiskelijajäseneksi. Tämä on siitä asti pyörinyt kaapeissani, vaikka kukaan ei koskaan käytä sitä. Siksi se saa nyt luvan lähteä kirpparille.
2. Peltipenaali. Kirpparille.
3. Avainnauha tai joku sen kaltainen, joka oli oikeasti kaulanauha minikokoiselle kuulakärkikynälle. Kyllä, kerrassaan turhanpäiväistä. Irrotin kynän omaan käyttöön ja vien nauhan kokeeksi kirpparille, josta mahdollisestivaikkapa Facebookin materiaalitorille, jos ei mene kaupaksi.
4. Espressomuki, tai joku vastaava. En tiedä kahvijutuista mitään. Ostin tämän aikoinaan kirpparilta neulatyynypohjaksi. Nyt hoksasin, että se on liian tylsä sellaiseen. Kirpparille.
5. 5 kpl lasinalusia, jotka olisin voinut laskea kunkin omaksi tavarakseen, mutta halusin laskea ne yhdeksi, jotta pääsen useammasta tavarasta eroon haasteen aikana. Kirpparille.
6. Kaulauhuivi, joka jatkaa matkaansa kirpparille.
7. Juustohöylä. Meillä on kummallisen monta juustohöylää siihen nähden, että taloudessamme on eletty jo kolme vuotta pelkästään vegeruoalla. Juustohöylät ovat tosin käteviä myös vaikkapa kurkun ja juuresten viipaloinnissa. Tämän matkatessa kirpparille meille jää vielä kaksi höylää. Onneksi Violifen juustoja saa nykyään Tampereeltakin, niin tulee höylille väillä juustokäyttöäkin
8. Violetti karvapipo, joka päätyy kirpparille, koska näyttää liian hassulta päässäni.

Yhdeksäntenä päivänä kirpparille lähtee viisi VHS-kasettia, koska kyseiset klassikot löytyvät (Lumikkia lukuun ottamatta) hyllystä nykyaikaisemmissa formaateissa. Lisäksi kirpparille matkaa American Crime -dvd, koska leffa on sen verran epämieluisa (olematta silti huono), ettei me haluta nähdä sitä enää uudelleen, vaikka Ellen Page onkin aika kiva. Vihreä juomapullo lähtee turhakkeena kohti kirpparia. Kahdeksantena tavarana kirppikselle menee vyö, joka on liian pieni (se on myös nahkaa, joka sinänsä ei minulle ole ongelma, koska se löytyy jo valmiiksi kaapistani). Yhdeksäs ja eilisen viimeinen kirppislaatikkoon siirtyvä tavara on muki, joka on ehkä ihan söpö, mutta ei tarpeeksi oman tyylini mukainen.

Yhteensä olen luopunut 45 tavarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti