tiistai 16. joulukuuta 2014

Isojen asioiden äärellä

Moikka höppänät!

Olen kiertänyt kirppareilla Turussa ja Tampereella. Anteeksi nyt tamperelaiset, mutta Turussa on ehkä hitusen paremmat kirpparit. Joskin Tampereella on ehkä laajemmin tyylisiäni vaatteita. Leffatarjonta sen sijaan Turussa parempi ja hinnat enemmän kohdillaan.

Kirppislöydöistä tulee kuvamerkintää myöhemmin. Sitten, kun saan vähän asioita kuntoon.
Loppuvuodesta voisin vaikka kyhätä merkinnän marras-joulukuun kirppislöydöistä. Siihen ehtisivät sitten mukaan tulevan Helsinginreissunkin löydöt.

Tuntuu aika kivalta lähteä taas pitkästä aikaa Helsinkiin. Siellä on niin paljon kaikkea nähtävää ja vegenäkökulmasta vähän liikaakin ruokatarjontaa - vatsa kasvaa ja pankkitili kutistuu. Saatan jotain ruokaraporttiakin reissusta kyhätä. Ehkä.


Salilla olen käynyt viimeksi kolme viikkoa sitten. Olin kahden viikon työhön tutustumisella eskarissa ja sain sieltä heti ekoina päivinä flunssan ja sitä on nyt paranneltu. Tuntuu olevan todella sitkeä tapaus, kun yskä on vasta nyt alkanut näyttää loppumisen merkkejä. Lisää taukoa saleiluun on tuonut flunssaa isommat asiat, jotka ovat sotkeneet kyllä tämänhetkisen elämän muutenkin. Sen vuoksi blogiakin päivitän sen mukaan, miten aikaiseksi saan. Haluan asettaa asiat nyt niiden vaatimaan tärkeysjärjestykseen.

1 kommentti:

  1. Voih, minullakin on niin kaipausta Helsinkiin! Joskus pitää tehdä kunnon reissu sinne kyllä, ei oikein ehdi kunnolla koulutuspäivien jälkeen käymään! Varsinkin kun hiljattain löysin reilusti ajankohtaista tietoa ruokatarjonnasta, niin pystyisi testaamaan niitä enemmänkin! :p :p

    Turussa on kyllä hyvät kirpparit. :p

    VastaaPoista