torstai 9. lokakuuta 2014

Päästä vedetty pipo

Villalankalaihikseni etenee. Painonlasku on hidasta, mutta alaspäin mennään ja langat siirtyvät käsityökaapista ja -laatikoista hissukseen vaatekaapin puolelle.

Nyt virkkasin pipon puretusta villatakista.
Ei siihen kyllä koko takkia mennyt, mutta ehkä vajaan hihan verran - onhan minulla sentään melkoisen kookas pääkoppa (järkeä ei kylläkään koko pään edestä). Langan merkistä ja koostumuksesta minulla ei ole mitään havaintoa, koska kyseessä on tosiaan kirppikseltä ostettu takki. Takkiparka, joka sai purkutuomion jo ennen ostopäätöstä - mutta sillä periaatteella materiaalit hankitaankin. Langoista piti vielä pari vuotta sitten tulla peitto. Nyt sitten menin ja käytin osan langoista pipoon. Se siitä ikuisuusprojektipeitosta sitten - Nyt niitä peittopaloja pyörii pitkin laatikoita. Pitäisi keksiä niistä jotain kivaa.

Aloitin pipon virkkaamisen alareunasta ja virkkailin ihan peruspylväitä silmukoiden takareunoihin (syntyi raitaefekti). Huipulle väkersin vielä tupsun keikkumaan. Oikeasti tupsu on peittämässä reikää, joka päälaelle jäi, kun en viitsinyt kavennella kaikkia silmukoita pois. Mokoma aukko häiritsi minua, vaikkei ollutkaan mitenkään huomattava: Nytpä ei häiritse!


Malli: Omasta päästä omaan päähän.

Lanka: Ei havaintoa. Jokin villasekoite se mitä todennäköisimmin on ja vahvuudeltaan suunnilleen 7 Veljeksen luokkaa.

Menekki: 119 g

Näin ollen villalankalaihiksen kokonaissaldo on tähän mennessä vaivaiset -438 g. Nyt pitää skarpata!

<3: Minna

2 kommenttia:

  1. Tupsupipot on söpöjä. :p Hiljaa hyvä tulee villalankadietillä. ;) Jos hyvin paljon menee lankaa, niin sitten sitten ehkä tulee himo hamstrata sitä lisää. :p

    VastaaPoista
  2. Ongelmanihan on se, että olen koko villalankadieetin ajan hankkinut itselleni lisää eläinkuiduttomia lankoja - eli lankojen kokonaissaldo ei hupene - No, villalangat sentään kuluvat pois kaapeista, kuten oli tarkoituskin. ::)

    VastaaPoista