perjantai 12. syyskuuta 2014

Kirppislöytöjä kera Café Gopalin

Omaksi harmikseni, mutta lompakkoni iloksi, en ole hirveästi käynyt kirppiksillä viime aikoina. Ajattelin kuitenkin raportoida jotain parilta edelliseltä reissulta:
Parin viikon takaisia löytöjä.
Eilen löytyneitä.
Leffoja löytyi kummallakin kerralla jokunen. Niitä olisi välillä paljonkin tarjolla, mutta hinnat ovat surullisen usein karmeita (parin viikon takaisella reissulla kauhisteltiin äidin kanssa 12 euron hintaista DVD:tä). Kipuraja menee itselläni nykyään 3 euron paikkeilla. DVD:stä en ainakaan suostu enempää maksamaan, ellei se sitten ole jokin älytön harvinaisuus tai moitteettomassa kunnossa oleva Disney-klassikko.

Molemmilla reissuilla mukaan on tarttunut uusin vaateinnostukseni (ainakin siitä päätelleen, että rahtaan joka kerta moisen kotiin reissusta), luonnonvaalea "lötköneule". Ne ovat kaikessa rosoisuudessaan aivan vastustamattomia. Yksi iso kysymysmerkki ovat nuo pinkit mikroshortsit - mitä ihmettä? Välillä yllätän itseni värivalinnoissani. No ei sillä värillä ole niin väliä, kun on kyse kotirönttäpierupöksyistä.

Treeniaiheista lukemista löytyi eilen - Bodyt ihan viime hetkellä ja takaisin palaamalla. Ja hups! Eksyi sinne yksi lankakin mukaan. :)


Ja kun kerran Tampereella oltiin:
Maapähkinä-suklaabrownie ja vadelma-valkosuklaablondie
Oli pakko poiketa kirppistelyn ja häähankintojen ohessa myös Café Gopalissa. Gopalissa pitäisi käydä useammin - ja tämänkin totean ties miten monetta kertaa. Gopalissa kaikki makeat leivonnaiset ovat vegaanisia ja osan saa myös gluteenittomana. Kauravaniljakastiketta saa myös halutessaan leivonnaisen kylkeen - ja tottahan toki me sellaista haluttiin. Sämpylöitä on (useimmiten) mahdollista saada vegaanisilla täytteillä. Tällä ketaa tosin keskityimme makeaan tarjontaan, mutta pikaisella vilkaisulla olin katsovinani, että eilen olisi ollut pestolla ja juustolla täytettyjä sämpylöitä suolaisena vaihtoehtona. Söimme kerran sellaiset ja ne olivat maittavia ja vegejuusto sämpylän välissä yllättävän maukasta. Löysin eilen myös uuden teerakkauden: English Tea Shopin teet, tai ainakin jo pelkällä tuoksullaan minut totaalisesti huumannut Chocolate Super Berry Burst.

Tykkään itse ihan hirmuisasti Gopalin sisustuksesta ja hengestä. Se on jollain tapaa lämmin paikka. Ja sillälailla sopivasti hipahtava. Lisäksi sieltä saa hyvänmakuisia leivonnaisia ja sämpylöitä. Ja vegekaakaota.

Café Gopal
Kuninkaankatu 15
Tampere
arkisin klo 11 - 18
lauantaisin klo 12 - 17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti