torstai 11. syyskuuta 2014

Jotain ihanaa, jotain mahtavaa, jotain kaunista - jotain parasta ikinä!

Mutta ei mitään sinistä.  Eikä liiemmin perinteistäkään.

Ei, minua ei tarvitse rouvitella. Vielä. Kuva on ystävien häistä parin viikon takaa.

Mutta kyllä, omat ovat tulossa ja aiheuttavat blogissa (ja pääni sisällä) epämääräistä katkonaisuutta (ihan kuin olisin ennenkään päivittänyt tätä aktiivisesti...). Pääni on niin täynnä ideoita ja asioita, että välillä pitää oikein potkia ja nähdä ylimääräistä vaivaa saadakseen ne ajatukset pois edes sen verran, että malttaa (ja kykenee) nukahtaa iltaisin. Nytkin pitäisi olla oikeasti jo nukkumassa, mutta täällä minä vain roikuin kirjoittamassa hömppää. Mutta minkäs sille mahtaa, että pää siinä sekaisin menee, kun hoksaa, että tuosta karvaotuksesta tulee ihan virallinen mies minulle.

Asiaan liittyen saattaa olla jotain luvassa, mutta enemmälti vasta häiden jälkeen, koska en halua kaikkien tietävän kaikkea etukäteen. Pitää sitä elämässä olla yllätyksiäkin.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin ihana kuva. :) Tsemppiä hääpaniikkiin! Ja kerro sitten hyvissä ajoin, jos on jotain ruokapuolta, jonka teossa voin auttaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3
    Täytyy noita ruokajuttuja kattella sitten, kun meillä on vähän selkeämpi käsitys siitä, mitä ylipäätään ollaan tarjoamassa. :)

    VastaaPoista