maanantai 13. tammikuuta 2014

Talvivarastojen kerryttämistä

Rasvavarastojen siis. Ei ainakaan tarvitse palella, nyt kun näyttäisi se talvikin vihdoin tulleen (jee!).

Olen nyt ollut kohta 4 kuukautta pois dieetiltä. Alunperin piti vain ottaa tauko dieettiin, mutta noin viikon sisällä päätin tehdä tauosta lopun. Dieettini loppui siis suunnilleen syykuun 20. päivänä.

Silloin näytin suunnilleen tältä:

Rasvaa on kertynyt jo jonkin verran, jopa hiukkasen enemmän kuin oli tarkoitus (Tissit on ainakin tulleet takaisin! Ja keskivartalo, mikä taas ei ole kovin kiva juttu. Nyt on viimeistään pakko todeta, että olen vyötäröltä pulskistuvaa sorttia...oi, kun tulisikin pyllyyn ylimääräiset läskit...).

No, tästä opin taas kaikkea uutta ja ihmeellistä. Sen ainakin opin, että kitudieetille en enää lähde. Ja ensin kerralla Reverse Dieetti (käänteinen dieetti, jossa syömiset ja liikunnat hivutetaan hissukseen normaalille tasolle ja vältetään näin liian nopea rasvan kertyminen ja äkillinen painonnousu) hoidetaan vielä paremmin.

Kaivelin äsken dieettiaikaisia kuvia koneen syövereistä (hah, ulkoiselta kovalevyltä) ja vertailin niitä vuoden 2012 kuviin. Siinä tuli sitten mieleeni, että minusta ei dieetin lopettamisen jälkeen ole oikeastaan ollenkaan kuvia. Korjasin asian kaivamalla kameran ja kaukolaukaisimen esiin. Koska meillä on huono valaistus, kuvat eivät ole kaksisia. Yrittäkää elää sen kanssa, vaikka todennäköisesti laatu häiritsee minua enemmän kuin muita. Lisäksi on hyvin hankala pitää kokonaisvaltainen jännitys yläkropassa ja yrittää samalla käyttää kaukoa. Kokeilkaapa itse. :)

Tämmöisiä sain otettua. Tein niistä muutoskuvat. Hämäävästi en käyttänyt dieetin lopputilanteessa otettuja kuvia vertailuun, vaan nappasin vertailuun kuvia elokuun alkupuolelta. Painoeroa on kutakuinkin kolme kiloa (uusissa se isompi paino - ylläripylläri).

Nyt tuntuu hieman siltä, että kaikki lisääntynyt paino olisi rasvaa. En ainakaan itse näe noissa merkittävää eroa, tosin aikaakaan ei kuvien välillä ole kuin viitisen kuukautta (josta ensimmäinen reilu kuukausi meni dieetillä), niin siinä ajassa ei nyt vielä mitään mahdottomia lihoja rakenneta. No, rasvaa on tullut onneksi hitaammin ja maltillisemmin kuin edellisen dieetin jälkeen. Silti olisi voinut olla vähän varovaisempi. Noh, rasvasta pääsee onneksi eroon helposti. Ja onhan se niinkin, että ilman rasvakerroksen paksuuntumista ei voi olettaa mitään kovin suuria lihaskasvujakaan.

Tahdon kasvaa isoksi!

3 kommenttia:

 1. Jaahas, luulin lähettäneeni kommentin, mutta joku musta aukko imaisi sen vai onko se sensuroitu? En enää muista kaikkea, mitä kirjoitin...
  Eiköhän ne rasvasolut kohta joudu väistymään hurjien lihassolujen alta pois näillä treeneillä. ;) Pakko kyllä myöntää, että en minäkään näin maallikkona huomaa kovin suurta eroa (tosin tuossa ekassa triplakuvassa olet kyllä aikas hoikassa kunnossa!) noissa muutamissa kuvissa, aikaisemmat näyttävät kyllä tiukemmilta, mutta kyllä siellä uusimmissa kuvissa varmaankin on sitä lihasta myös...:) Mutta joo tuosta kitudieetistä tuli mieleen, että tuli kyllä itsekin yhteen aikaan elettyä järkyn alhaisilla energioilla ja sen kyllä huomasi jaksamisessa, väsytti ja lenkkeily tuntui upottavassa tervasuossa tarpomiselta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas kommentista :)

  Itselläni tuntuu ainakin jaksaminen olevan pitkälti kiinni hiilihydraateista - vähillä hiilareilla ei vain yksinkertaisesti jaksa ja kiukuttaakin paljon enemmän. Korkeammilla hiilareilla taas menee treenit hyvin ja aamulla pääsee helpommin sängystä ylös ja käytöskin on kanssaihmisten kannalta mukavempaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen huomannut, että tosiaan nimenomaan niitä hiilareita tarvitsee! Ei olisi minusta karppaukseen...

   Poista