tiistai 10. joulukuuta 2013

Elokuvahamsterit

Oltiin viikonloppuna ystävien luona kylässä ja käytiin porukalla Porissa kirppiksillä. En muistanutkaan, että Porissa on ihan hyvät kirpparit, jotenkin ehkä paremmat kuin Tampereella. Ainakin leffahullujen näkökulmasta. Innostuttiinkin rakkaan kanssa "vähän" hamsteroimaan leffoja. Kokonaisuudessaan mukaan takertui 19 nimikettä. Enemmänkin olisi ostettu, mutta pitää sitä rahaa jäädä ruokaankin.

Ruoasta puheenollen: Pori myös nosti pisteitään mahdollisena asuinpaikkana ja kirppisreissukohteena. Tämä siksi, että siinäkin kylässä on nykyään pähkähullujen pähkinähullujen taivas, Punnitse ja Säästä. Ihan mahtavaa! Pitää kyllä tehdä uusi Porireissu piakkoin. Lisäplussana tälle kaikelle Porissa on (eräästä tietystä syystä) sellainen taianomainen ja hömppäromanttinen fiilis, ainakin näin talvella. Talvinen (ja syksyinenkin) Pori saa tämän pikkuoravan sydämen surraamaan muutaman ylimääräisen kiepin. ❤️

Koko leffapotti nähtävissä alla. Nämä lätkät kustansivat yhteensä reilun 36 euroa. Lisäksi mukaan lähti pöhkö oravapeli, jossa kerätään pähkinöitä kottikärryihin. Se maksoi 4 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti